Gill Nilsson har mottagit stipendium av Drottning Silvia

Nyhet: 2014-01-28

Onsdagen den 22 januari 2014 delade Sveriges Drottning ut stipendier ur Drottning Silvias Jubileumsfond för forskning om barn och handikapp på det Kungliga slottet i Stockholm.

Bland årets stipendiater återfanns Gill Nilsson, doktorand vid Gillbergcentrum, Göteborgs Universitet.

Gill Nillsons stipendium är avsett för projektet ”Hur går det för små barn med feberkramper och epilepsi”?

Drottning Silvias Jubileumsfond för forskning om barn och handikapp delar årligen ut anslag som kan sökas av studerande antagna till forskarutbildning inom universitet och högskolor i landet.

Varje år prioriteras ett visst forskningsområde som kungörs i samband med att inbjudan till ansökan annonseras.

Foto: Kungahuset.se