Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

NANNA GILLBERG

GNC-SVERIGE

PROFIL

Nanna Gillberg (www.nanna-gillberg.com) är forskare på GNC och på Gothenburg Research Institute (GRI) vid Handelshögskolan i Göteborg. Hon disputerade vid Handelshögskolan i Stockholm 2007 på en avhandling om
nationella normer och värderingar kommunicerade via populärkultur. Hennes forskning fokuserar på samspelet mellan kulturella värden och värderingar och ekonomiskt värdeskapande. Hon har också en bakgrund inom genusforskning med särskilt intresse för betydelsen av kön som organiseringsprincip. Vid GNC är Nannas forskning inriktad på delaktighet och tillgången till arbetsmarknaden för personer med autismspektrumtillstånd och/eller ADHD. Gemensamt för hennes olika forskningsspår är inriktningen på hur normer och föreställningar relaterar till praktik, beslutsfattande och organisering samt teoretiskt relationen mellan perception, legitimitet och effektivitet. Hon ansvarar även för att producera innehåll till GNC:s hemsida.

nanna.gillberg@gu.se

Foto: Anna Spyrou

Publikationer

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Kontaktinformation

Nanna Gillberg

Sidansvarig: Anna Spyrou|Sidan uppdaterades: 2019-10-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?