Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskningspersoner till studier på Gillbergcentrum

På denna sida finns länkar till pågående eller kommande studier på Gillbergcentrum, där forskare på Gillbergcentrum önskar att man anmäler sitt intresse att medverka som forskningsperson. Forskningsperson innebär att man är en person som deltar i en forskningsstudie, antingen för att man har en diagnos/syndrom eller för att man är frisk jämförelseperson och då inte har någon psykiatrisk diagnos. Friska jämförelsepersoner kan ingå i studier, där man vill undersöka om det finns skillnader mellan friska personer och forskningspersoner som har någon psykiatrisk störning eller något syndrom.

Skulle du eller ditt barn vara intresserad av att delta som forskningsperson i någon av de studier, som presenteras på vår hemsida, så kan du göra en intresseanmälan gällande dig/ditt barn utifrån de kontaktuppgifter som finns uppgivna i anslutning till respektive studie.

Det kan bli aktuellt med ersättning till de som deltar i en studie som kompensation för förlorad inkomst och som tack för att man ställer upp. Alla aktuella studier vid Gillbergcentrum har godkänts av Regionala etikprövningsnämnden.
 

Sidansvarig: Anna Spyrou|Sidan uppdaterades: 2014-11-19
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?