Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskarhörnan

Forskarhörnan lanserades på Gillbergcentrums hemsida i januari 2013. Forskarhörnan består av en serie intervjuer med forskare knutna till Gillbergcentrum. Nya intervjuer publiceras varje månad. I Forskarhörnan får den intervjuade forskaren möjlighet att beskriva sin aktuella forskning, göra en exposé över ett forskningsområde och/eller fördjupa sig i ett ämne som intresserar henne/honom. Vår ambition är att Forskarhörnan på ett begripligt sätt ska kunna informera om spjutspetsforskning inom utvecklingsneurologi och neuropsykiatri.

Forskare från Gillbergcentrums samtliga filialer och samarbetspartners runt om i världen är representerade i Forskarhörnan. Intervjuserien täcker in ett brett spektrum av neuropsykiatriska diagnoser och kopplar dessa till en praktisk verklighet – utredningsarbete, diagnostisering, stödinsatser, skolmiljö och skolsvårigheter samt samverkan mellan samhällsinsatser med uppgift att ge stöd, skapa likvärdiga villkor och säkerställa full deaktighet för alla i samhället. Vi önskar er mycket spännande läsning!

Sidansvarig: Anna Spyrou|Sidan uppdaterades: 2017-08-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?