Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

GNC-studier

Gillbergcentrum och dess föregångare Avdelningen för barn- och ungdomspsykiatri vid Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, Sahlgrenska akademin, har under professor Christopher Gillbergs ledning bedrivit forskning i drygt 30 år.

Förutom barn- och ungdomspsykiatrisk forskning ägnar man sig åt studier inom vuxen- och rättspsykiatri, barnneurologi, neuropsykologi, logopedi och pedagogik. Internationellt har forskningen gällande bland annat etiologi, epidemiologi, genetik och långtidsuppföljningar rönt mycket stor uppmärksamhet.

Forskningsaktiviteten vid Gillbergcentrum är för närvarande intensivare än någonsin. Centrumbildningen utgör navet för flervetenskapliga och internationella forskningsprojekt. På denna sida kan du läsa om de olika studier och projekt som bedrivs och har bedrivits vid Gillbergcentrum/Avdelningen för barn- och ungdomspsyk.

 

 

Bilder av människor. Photographer_Nancy_Falconi_Photographers_Choice_RF_Cristian_Baitg_Flickr_Robert_Daly_OJO_Images_all_from_Getty_Images_Randall_Erkelens_Section_45_Flickr_Tom_Merton_OJO_Images_Dougal_Waters_Digital_Vision_all_from_Getty_Images
Sidansvarig: Anna Spyrou|Sidan uppdaterades: 2017-05-31
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?