Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Screeningformulär

På GNC (och tidigare Avdelningen för barn- och ungdomspsykiatri) har vi utvecklat ett antal verktyg avsedda att användas vid screening och diagnostisering inom området barnneuropsykiatri/ESSENCE i både kliniskt arbete och forskning.

Alla elva verktyg (ASDI, ASSQ, ASSERT, ESSENCE, ESSENCE-Q-VUXEN, 5-15, 2-5, A-TAC, SWEAA, ASDASQ, SAB02) får användas gratis, men vi förväntar oss dock att användare registrerar sig hos oss  genom att maila anna.spyrou@gnc.gu.se och håller oss informerade om den forskning de vill göra med verktygens hjälp, berättar för oss om studier som de har genomfört, och, när än så må vara lämpligt, konsulterar oss rörande tolkning och publikationer. Vi förväntar oss även (och tar för givet) att vi kommer att konsulteras rörande medförfattarskap i vissa lägen (såsom i studier som använder något av de tio verktygen där vi har bidragit till utformning och/eller datainsamling).

 

Sidansvarig: Anna Spyrou|Sidan uppdaterades: 2017-02-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?